Warning: Parameter 1 to NP_BadBehavior::event_PostAuthentication() expected to be a reference, value given in /home/jbenoene/public_html/mette_marta/nucleus/libs/MANAGER.php on line 331
Oostblog - Przygody w Polsce » Archive

Archieven

U bekijkt momenteel de archieven voor October 2007

15/10: De enkeling

Categorie: De pot nat
Door: Maartje
Ik heb sinds kort een gifgroene mp3speler die bulkt van de features die ik nooit ga gebruiken, maar toch liever wel dan niet heb. Een impulsaankoop om U tegen te zeggen, want ik had eigenlijk boxen nodig om aan mijn laptop aan te sluiten. Bij het binnenkomen staan de mp3spelers meteen rechts in de nieuwe makro, en ik ben daar schaamteloos slachtoffer van geworden.

Ik fietste vanmorgen voor het eerst in mijn leven op maat van muziek. Een rare gewaarwording, maar het wende snel en ineens zong Bart Peeters over fietsen tewijl ik fietste. Meezingen moet ik laten.

Ik had maar een oortje ingestoken om de gehele verkeerssituatie te blijven overzien. Ik zeg nog tegen Lisa, ja, ik haat het als mensen hun oortjes allebei insteken, dat is zo associaal. Halverwege de grote markt besefte ik dat de kans dat er een camion passeert op het voetpad van de Bondgenotenlaan nihil is, en dat een vrij oor mij dan toch niet zou redden. De kwaliteit van de muziek werd nóg beter met twee oortjes in. Principes en kwaliteit moeten elkaar in evenwicht houden.

Het is de vierde week van het academiejaar en slavistiek is er eindelijk toe te komen de studenten te briefen over de thesis die we moeten schrijven. Of de masterproef, zoals ze hardnekkig zelf zeggen. Een enkeling zegt meesterproef.

Ik heb zelfs twee nieuwe broeken en zeven paar nieuwe sokken. De consumtiemaatschappij heeft aan mij een dankbare inwoner.

14/10: De gyronef

Categorie: De pot nat
Door: Maartje
Naar aanleiding van het feit dat ik nog steeds weet dat in Eventail Junior staat dat Fanfreluche une poupée is.

Kinderen lezen elke letter en maken een later een woord van. Volwassen mensen zien een woord, herkennen het en gaan door naar het volgende. Niemand leest elke letter in schoenpoets.

Vroeger vond ik de oranje helicopter van professor Barabas een veel te lange naam hebben. Ik zag een G, een O en een R en maakt en de gronyfer van. Ik weet sinds Eventail Junior dat er gyronef staat, maar ik lees nog steeds gronyfer.
Categorie: De pot nat
Door: Maartje
Mijn windows media center. Ik zet 'm op alles afspelen, zomaar kriskras door elkaar.

Komt hij bij Slenterblues van Eva De Roovere en daarna The Littles Birds van The Be Good Tanyas.

Dat is gewoon krák hetzelfde nummer.

Wat een intelligente computer heb ik.

07/10: Mer

Categorie: De pot nat
Door: Maartje
Maar de zee blifjt toch bijzonder. Ik was nog nooit 's nachts op het strand geweest. Donker, en de zee was dichterbij dan gedacht. De branding en de schuimkoppen dertig meter verder hadden weinig met elkaar te maken, blijkbaar. En twee vallende sterren gezien.
Categorie: De pot nat
Door: Maartje
Dit bericht is tijdelijk niet te lezen, omdat het dingen zei die niet zo lief zijn over iemand die hier weleens zou kunnen terechtkomen.